Χριστούγεννα με ADSA και στη σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η ομάδα Athens Dental Students’ Association σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων της σχολής Ι.Μ Παναγιωτόπουλου πραγματοποίησε μια  φιλανθρωπική δράση, με γιορτινή διάθεση, στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη Αγορά της σχολής Ι.Μ Παναγιωτόπουλου. 

Η ομάδα, ενημέρωσε τους μαθητές του νηπίου και του δημοτικού για την υφιστάμενη ανάγκη για είδη στοματικής υγιεινής, κυρίως στους πρόσφυγες, και τους παρότρυνε την ημέρα της αγοράς να φέρουν μαζί τους, προκειμένου να προσφέρουν, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και οδοντικό νήμα. Στην αίθουσα παραλαβής τα μέλη της ADSA, με πολλή όρεξη, ενημέρωναν παιδιά και γονείς για την στοματική υγιεινή εφαρμόζοντας διαδραστικές μεθόδους. Οι μικροί εθελοντές δεν έφευγαν από την αίθουσα μόνο ενημερωμένοι, αλλά και χαμογελαστοί, αφού τα μέλη του σωματείου είχαν ετοιμάσει χριστουγεννιάτικες κάρτες, μπαλόνια, αυτοκόλλητα αλλά και ειδικό χώρο για χριστουγεννιάτικο face painting! 

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική καθώς τα είδη που θα δωθούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΔΕΣΜΟΣ, θα καλύψουν την ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα 100 ανθρώπων (!) που το έχουν πραγματική ανάγκη. Ελπίζουμε σε νέες δράσεις προσφοράς και ενημέρωσης και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με λαμπερά… μα πάνω απ’ όλα, υγιή χαμόγελα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑