ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Τι είναι το ADSA και γιατί να συμμετάσχω σε αυτό;
To Athens Dental Students’ Association, ή εν συντομία ADSA , είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε από φοιτητές Οδοντιατρικής, με έδρα την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός του σωματείου είναι η καλύτερη γνωριμία των συμμετεχόντων με το λειτούργημα της Οδοντιατρικής Επιστήμης μέσω (1) του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς, (2) των συντονισμένων εκπαιδευτικών και επιστημονικών δράσεων, (3) καθώς και μέσω της στενής συνεργασίας με τους φοιτητές των υπολοίπων Σχολών Επιστημών Υγείας, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

 

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν και πώς;
Μέλη της ADSA μπορούν να γίνουν οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Οδοντιατρικών Σχολών της Ελλάδας ή των Οδοντιατρικών Σχολών των υπολοίπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει στο συντονισμό και την διοργάνωση των δράσεων του σωματείου, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνετε μέλη είναι η συμπλήρωση ενός εγγράφου με τα στοιχεία σας. Σε περίπτωση ύπαρξης ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε με την Γραμματεία (adsasecretary@yahoo.com)

 

• Πώς παύω να είμαι μέλος του Σωματείου;
Στην περίπτωση που ένα μέλος του ADSA αποφασίσει να αποχωρήσει από το σωματείο, πρέπει να υπογράψει ένα έγγραφο, στο οποίο θα αναφέρει την επιθυμία του να διαγραφεί, καθώς και τους/τον λόγο που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν εξοφλήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για ένα έτος, τότε διαγράφεται από το Σωματείο.
Μέλη που αποχωρούν από το Σωματείο μπορούν να επανεγγραφούν.

 

Ποια είναι η συνδρομή;
Η ετήσια συνδρομή του κάθε μέλους είναι 5 ευρώ.

 

Ποιο είναι το e-mail της γραμματείας;
adsasecretary@yahoo.com

 

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες;
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο adsasecretary@yahoo.com

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑